Azealia Banks: Russell Crowe me je vređao, pljuvao i davio

(foto: Instagram/russellcrowe/azealiabanks)
(foto: Instagram/russellcrowe/azealiabanks)

Sinoć se na Facebooku odigrala prava mala drama za koju je povod bila žurka koju je dan ranije priredio Russell Crowea sa koje je Azealia Banks izbačena.

25-godišnja reperka se oglasila na svom zvaničnom profilu statusom: “Evo da vam ukratko prepričam šta mi se sinoć desilo. Russell Crowe me je nazvao ča*ugom, davio me i izbacio napolje i pljunuo. Svi prisutni su, bez reči, dopustili da se to dogodi. Osećam se užasno zbog svega toga danas.”

Međutim, Azealia je obrisala ovaj status nakon što su se javile osobe koje su, takođe, prisustvovale toj sceni, samo što su je očevici drugačije prepričali. Naime, prema rečima više svedoka, Banksova je ta koja je pravila probleme, a kada je postala agresivna 52-godišnji glumac je morao da reaguje i udalji je sa privatne žurke, koja se odvijala u njegovoj hotelskoj sobi u Beverli Hilsu, zbog bezbednosti ostalih gostiju. Russellu je prekipelo nakon što je njegova gošća pretila da će mu prerezati vrat čašom iz koje je pila vino.

Inostrani mediji prenose da je Azealiju Banks u Russellovu sobu doveo reper RZA, koji je bio jedan od 10 ljudi koje je Crowe pozvao da slušaju muziku u njegovom apartmanu. Upravo je oko muzike navodno i započet ovaj sukob jer se reperka podrugljivo izjašnjavala o muzičkom ukusu slavnog glumca i jednog njegovog prijatelja, te ih je obojicu nazvala ‘dosadnim belcima’.

U policijskom izveštaju stoji kako je Banksova bila ta koja je upotrebila uvredljivi izraz za pripadnike crne rase, a brojni internet komentatori su skloniji da poveruju u tu verziju priče budući da je reperka nedavno imala rasistički ispad vezan za Zayna Malika.

Povezane vesti

Back to Top