in

Bačena bomba na kuću Jelene Karleuše?

Postavlja pitanja

Domaći mediji preneli su vest da je nepoznati napadač bacio eksplozivnu napravu među luksuzne vile u Lisičjem potoku. U vilama navodno žive pevačice Jelena Karleuša i Maja Berović

Prema pisanju Srpskog telegrafa, policija je došla na poziv građana, a onda je utvrđeno da je bačena eksplozivna naprava koja je oštetila deo fasade i unutrašnjost dvorišta jedne od vila.

“Bomba je bačena u gluvo doba pa je jasno da je napadač sa ovim želeo da pošalje poruku upozorenja”, kaže izvor za Srpski telegraf. 

Policija nije obavila razgovor sa pevačicama, ali ako to istraga bude zahtevala tako će i uraditi.

‘’Nijedna od njih nije prijavila policiji bilo kakve pretnje i uznemiravanje, ali se istraga vodi u svim pravcima. Istražuje se i da li je možda naprava bačena zbog nekog od ostalih stanara koji žive u okolnim stanovima, a to je još desetak ljudi.  Međutim, one su prve na listi zbog posla kojim se bave i zato što su javne ličnosti’’, kaže izbor.

Ipak, na kraju se ispostavilo da je u pitanju netačna glasina. Iako se u početku nije oglašavala Jelena Karleuša je sinoć demantovala ovaj naslov na Instagramu.