in

Baka otkrila na koga liči sin Aleksandre i Filipa


Aleksandra Prijović i Filip Živojinović juče su postali roditelji dečaka, kojem su još ranije odabrali ime Aleksandar.

„Filip i Aleksandra su prvobitno planirali da se porođaj obavi u Americi, ali su zbog silnih komplikacija oko viza i ostalih zakonskih propisa odustali od toga. Na kraju su se odlučili za jednu privatnu kliniku u Beogradu. Cena koju su Živojinovići morali da plate iznosi oko 5.000 evra. Po izlasku sa klinike pevačici i njenom suprugu prva će u pomoć priteći Aleksandrina majka Borka, ali i članovi Filipove porodice koji žive u njihovom komšiluku na Bežanijskoj Kosi“, prenosi izvor Kurira.

Filipova maćeha Lepa Brena nije skrivala radost zbog dolaska novog člana porodice.

„Svi smo presrećni. Čekali smo ga željno svaki dan“, izjavila je Brena.

Aleksandrina majka Borka je za izjavila, nakon što je posetila ćerku i unuka, da pevačicin naslednik liči na oca i da će slavlje trajati danima.

„Moj unuk je lep kao lutka, isti je otac! Iskreno, mnogo sam srećna i pogubljena, pa sam zaboravila koliko je dug i težak. Najvažnije mi je da je zdrav, a mi ćemo njegovo rođenje slaviti bar 20 dana. Ne mogu da opišem kako se osećam, mojoj sreći nema kraja“, izjavila je ponosna baba Borka.

„Čitav porođaj je prošao super, Aleksandra je presrećna, ali malo umorna i potreban joj je san“, zaključila je Prijovićkina majka.