Barbara Bobak bila je zaljubljena u Acu Lukasa, slala mu poruke?!

Barbara Bobak, devojka Darka Lazića, bila je zaljubljena u Acu Lukasa, slala mu poruke i činila sve da mu se približi.

„Barbara je jedan period načisto odlepila za Acom, imala je deset različitih maski za telefon sa njegovim likom, po ceo dan slušala njegove pesme. U tom periodu ponašala se kao Miljana Kulić, kad god čuje da Lukas negde nastupa, prva kupi karte.“ tvrdi izvor.

„Onda je upoznala Lazića i prestala da proganja Acu. Očigledno da sve Darkove žene padaju na Lukasa. Koliko znam, pisalo se i da je Ana Sević bila u kombinaciji sa Acom, zbog čega su se valjda i razveli“, kaže za SVET izvor blizak Barbari.

Saša Mirković, producent i menadžer Lukasa, sve potvrđuje:

„Pa i Darko je odlepio za Lukasom, to valjda ide jedno s drugim. Zato i pokušava da ga kopira, ali ne ide mu, treba da se rodiš takav. I mene su kopirali mnogi moji saradnici, kad ljudi imaju tu svoju krizu identiteta i onda te kopiraju.“ tvrdi menadžer.

„Te devojke se zadovoljavaju falsifikatima, kao što je u ovom slučaju Darko, jer je Lukas nedostižan. Čuo sam da mu je ta Barbara slala poruke, ali nije ni prva ni poslednja koja je odlepila za njim. Izgleda da Darko jurca za tima što vole Lukasa, ima dečko krizu identiteta,“ kaže ovaj menadžer.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI