Batinama mu promenio lični opis!

Promenio mu je lični opis: Gabriel posle tuče sa Olivierom
Promenio mu je lični opis: Gabriel posle tuče sa Olivierom

 

Pisali smo da su se sadašnji verenik i bivši dečko slavne glumice Halle Berry potukli ispred njene kuće prošle nedelje, kada je Olivier polomio ruku dok je tukao Gabriela, koji je ostao ozbiljno povređen sa čak nekoliko polomljenih rebara!

A sudeći po fotkama koje su dospele u javnost Olivier Martinez je toliko pretukao oca ćerke lepe Oskarovke, da mu je promenio lični opis! Gabriel Aurby ima lice puno podliva, sa velikim šavom ispod desnog oka, dok mu je levo skoro u potpunosti zatvoreno…

Kaže da ima modrice i podlive po celom telu

 

Gabriel navodno ima modrice i rane i po celom telu i tvrdi da mu je Martinez, neposredno pre dolaska policije pretio: “Ako policiji ne kažeš da si ti mene prvi napao, ubiću te.”

Podsećanja radi, do tuče je došlo na Dan zahvalnosti kada je Aurby došao po ćerku, nad kojom deli starateljstvo sa Halle. Na vratima ga je sačekao Martinez i rekao da treba da porazgovaraju. Oborio ga je na zemlju, a onda mu glavu udarao o ivičanjak!

“Nadam se da ću dokazati svoju nevinost, jer su kamere na kući sve snimile i od suda sam tražio da te snimke uzme kao dokaze”, rekao je Gabriel.

Martinez mu je udarao glavu o ivičnjak

 

Američki mediji navode da je i jedan od razloga tuče to što je Halle na bitku za starateljstvo nad ćerkom potrošila tri miliona dolara i još nije uspela da dobije dozvolu da ćerku sa sobom vodi u Pariz, gde Martinez živi.

Redakcija Tracara.com
Foto: TMZ.com

Povezane vesti