Prati nas

Šokantno

Beba Ane Mihajlovski u opasnosti zbog incidenta sa policijom!

Ana otkrila svoju stranu priče! (foto: Facebook)

Ana otkrila svoju stranu priče! (foto: Facebook)

U medijima se prethodnih dana dosta spekulisalo o privođenju voditeljke Ane Mihajlovski Grubin, koja je inače u drugom stanju! Kako bi stala na put nagađanjima i spekulacijama, Ana je u telefonskom razgovoru u emisiji Bulevar 5 do 5 na B92 otkrila istinu.

“I stina je da sam se nepropisno parkirala. I to je jedina istina od svega što je naša milicija juče brže bolje pustila u medije kako bi se oprali od svega što su uradili. Kome ću ja dokazati da mi se predstavnik zakona unosio u lice i “mučao”?! Čim sam videla saobraćajce da počinju da sa fotografisanjem izašla sam i rekla da sam prisutna, da mi mogu pisati kaznu ali ne mogu da dižu auto, jer zakon kaže da ukoliko se pojavi vlasnik auto se ne može dizati. U bolnici, u koju su me jedva pustili pod pratnjom milicije, kao i pod pretnjom hitne pomoći da me drže na sopstvenu odgovornost, konstatovane su kontrakcije kao i da je beba u opasnosti”, rekla je Ana.

Podsetimo, prema pisanju Blica Ana je ove uvrede uputila policajcu i zaposlenima u Parking servisu kada je došlo do incidenta.

Tebi da dam dokumenta, debilu jedan!. Ti si lud, treba da ideš u Lazu Lazarevića da se lečiš”, navodno je rekla Ana policajcu.

Znate li vi ko sam ja? Šta bre, vi hoćete? Mogu da kupim ceo Parking servis i vas ako hoću!”

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. SanjaS

  17. 01. 2015. at 12:12

  ako je beba u opasnosti to je zbog lude mame… kad vec ima para nek nose auto, ima para za taxi, jednoj zeni trudnici ne prilici takvo ponasanje…

 2. ceca

  17. 01. 2015. at 13:15

  koje pre*eravanje, doticna vazi za arogantnu i bahatu, kad je vec u drugom stanju, logicno je bilo da ne ulazi u konflikte, parkirala se na zabranjenoj povrsini, plati kaznu i cuti. Grozno je korisiti i medijski se disponirati na ovakav nacin

 3. Ti ili j

  17. 01. 2015. at 16:08

  Bezobrazno. Nije mislila na bebu kad je pokušavala nasilno da odveze auto i pri tome ga oštetila. Trebalo bi ona da se vrati 10-12 godina unazad jer je očigledno zaboravila odakle je došla i kako je lepo biti pristojan, poštovati pravila i gradski saobraćaj a ne biti pokondirena tikva

 4. Bljuc

  17. 01. 2015. at 22:23

  Kako bi ja tebe zeno naplejala kao nekada u stara vremena šibu pa po zadnjici…i ja sam cuvala trudnoću i Bogu hvala opet je čuvam i nikada mi nije padalo na pamet da se svadjam ni sa ukućanima a kamoli na ulici ni sa ovim ni sa onim…trebalo bi da znas u svojim godinama šta je ono sveto i prioritet…i sad jos tu nesto trt mrt priču valjaš….zemljo otvori se…..

 5. Sunny

  18. 01. 2015. at 00:52

  Ako ko treba brine o bebi to je valjda majka a ne parking servis, policija i svi koji se usude umišljenom egicentriku stati na put. Da si mislila na dete ne bi pravila idiota od sebe jer bebi ŠTETI STRES A NE KAZNA ZA OARKIRANJE!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top