Prati nas

Beyonce pokazala savršenu figuru dva meseca nakon porođaja

Foto

Beyonce pokazala savršenu figuru dva meseca nakon porođaja

Blista (Foto: Instagram)

Samo dva meseca nakon što je rodila blizance Sir i Rumi, Beyonce je objavila fotografiju njene zadivljujuće postporođajne figure.

U iscepanom teksas šorcu i kratkom žutom topu, mama troje dece pobrala je samo pozitive komentare. Tridesetpetogodišnja pevačica je očito izgubila kilograme koje je dobila u trudnoći sa blizancima, a fanovi su bili zadivljeni njenim savršenim izgledom.

“Nemoguće da ona za mesec dana puni 36 godina!” jedan je od mnogobrojnih komentara na novi Beyoncin izgled.

Izvor je za Hollywood Life izjavio da je pevačica puna energije: “Većina novopečenih majki ima problema čak i da funkcioniše na bini, ali ne i Beyonce. Naravno, pomaže joj to što ona i Jay-Z imaju dadilje i gomilu osoblja, ali ona se odlično snalazi. Oduvek je bolje funkcionisala sa manje sna, nego mi obični smrtnici.” i dodao: “Nikada ne biste rekli da je Beyonce pre samo nekoliko nedelja rodila dva deteta. Izgubila je skoro svu težinu koju je dobila u trudnoći i izgleda odlično!” završio je insajder.

 

 

 


1 komentar

1 komentar

  1. Lorka

    12. 08. 2017. at 07:04

    Nikad vise ona stara. Muzika sve gora i gora…valjda je zato i rodila jer joj karijera nece dugo trajati pa da ima cime da se zanima.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top