Beyonce: Srbijo, jesi li spremna?

Ovako izgleda bina: Klikni za uvećanje
Ovako izgleda bina: Klikni za uvećanje

Sati nas dele od koncertnog spektakla u Kombank Areni, kojim će Beyonce započeti svoju svetsku turneju Mrs. Carter Show.

Pevačica se pre nekoliko minuta oglasila i na Facebooku, gde je okačila prvu fotografiju pompezne bine, koju će koristiti tokom svetske turneje. Uz fotografiju je napisala Srbijo, da li si spremna?

U toku je poslednja generalna proba koncerta, koji bi trebalo da počne u 21 čas. Vrata Arene će biti otvorena već u 18 časova, a mnogi fanovi su od jutros ispred objekta, ne bi li na vreme ušli i zauzeli što bolja mesta za spektakl koji nas očekuje, a koji će Tračara ispratiti.

Ispred Arene je haos

Ispred Kombank Arene je brdo fanova – a stigao je i kran koji će pevačicu prenositi sa jednog kraja Arene do drugog, s obzirom da će biti dve bine.

Kako Mondo piše, večerašnji koncert će se snimati, a snimci će biti korišćeni u svrhu montiranja spota za pevačicin novi singl.

Dakle – da li ste spremni?

UPDATE:

Ovako izgleda bina o kojoj se toliko pričalo, sat vremena pred prvi koncert pevačice u okviru turneje Mrs Carter Show, koji se večeras održava u Kombank areni. 

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top