Bieber vršio nuždu u kuhinji noćnog kluba!

Justin Bieber bi trebalo da obrati pažnju na to kako se ponaša u javnosti

Mlada zvezda Justin Bieber na sve načine zloupotrebljava svoju rano stečenu popularnost. Njegovi ispadi u javnosti kasnije uvek budu opravdani mladošću ili alkoholom. Šta je sada Biebs uradio?

Nekoliko dana pošto je kasnio tri sata na sopstveni koncert, Justin je sa prijateljima napravio još jednu glupost. Bio je u provodu sa njima u jednom njujorškom klubu. Kada su odlazili kući, da ne bi izlazili na glavni ulaz, prošli su kroz kuhinju restorana. Pop pevač je u tom trenutku odlučio da urinira i da nema potrebe da potraži toalet.

Tinejdžeri su snimali Justina koji urinira u kofu za vodu. Momci su očigledno bili pijani. Dečko, koji je snimao pevača, drao se da je odlično što on to radi pošto je odlazak u toalet neoriginalan. ”Ovo je najbrži toalet koji smo našli i najbolji je. Niko se neće sećati da si bio u wc-u, ali da si urinirao ovde hoće. Zato što smo mi je**na divlja deca”– vikao je momak.

Posle toga Justin je ugledao sliku bivšeg predsednika Billa Clintona, isprskao je sprejem za staklo uz reči: ”Je**š Bill Clintona!”.

Biebsu je jasno da je napravio još jedan incident, pa je na Twitteru, neposredno posle toga, pisao da svako u životu pravi greške i da će ga ljudi zbog toga osuđivati. Bitno je ostati pozitivan,jak, truditi se da budeš bolji i služiti drugima i Gospodu.

 

Pogledajte kako izgleda snimak koji su napravili Justinovi prijatelji te večeri u kuhinji restorana.

 

 

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top