Bivša reality zvezda: Pušila sam kristal met po 13 puta dnevno!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Audriana Patridge, Lo Bosworth i Stephanie Pratt na snimanju rijalitija ‘The HIlls’ (foto: FlyNet)

Stephanie Pratt je tri godine provela u realityju The Hills koji je pratio živote nekoliko mladih i privilegovanih ljudi iz Los Anđelesa.

Sada je odlučila da objavi memoare i publici otkrije neke do sada nepoznate detalje o svom turbulentnom životu i iskreno je ispričala priču o svom problematičnom detinjstvu i o borbi sa drogom. Dvadesetdevetogodišnja zvezda serije Made in Chelsea je između ostalog u autobiografiji pod nazivom Made in Reality napisala: „Imala sam 14 ili 15 godina kada sam prvi put pušila kristal met. Odmah sam postala zavisna i uzimala sam ga verovatno i po četiri puta pre škole, onda za vreme užine, čak i do 12 ili 13 puta dnevno.“

Mlađa sestra takođe poznatog reality negativca, Spencera Pratta, se tokom adolescencije borila sa zavisnošću od meta i kokaina i dodala da su njeni roditelji jednostavo bile slepi pred njenim problemima.

„Nije mi ništa bilo važno. Bilo me je briga da li ću umreti ili živeti“, kaže ona. „Nisam imala zašto ni da ustajem iz kreveta, ništa me nije uzbuđivalo.“

2006. godine je bila uhapšena zbog pokušaja krađe

2009. godine Stephanie je uhapšena za pokušaj krađe odeće u vredosti od četiri hiljade dolara dok je bila nadrogirana. „Probudila sam se vezana lisicama za bolnički krevet. Kada sam se vratila u Los Anđeles, majka me je odvela kući i posramljena sam otišla u svoju sobu.“, rekla je ona o ovom svom neprijatnom iskustvu.

Stvari su se promenile kada se priključila seriji The Hills sledeće godine i Prattova se napo**o trudila da u okruženju u kom je serija snimana, a to su uglavnom bile žurke i provod, ostane trezna. Ali njena zavisnost je sada prešla u nešto podjednako bolno i, kako je konstantno bila okružena premršavim kolegenicama, postala je nesigurna u svoj izgled. Tri godine u seriji je bolovala od bulimije.

Danas Stephanie živi zdrav život i glumi u seriji (foto: Instagram)

„Izgubila sam oko tri kilograma za dve nedelje, ali mi je zbog bulimije lice bilo naduveno pa sam bila izbezumljena i počela sam sa dijetama, i jela sam samo tik tak bombonice“. 2009. godine je imala samo 47 kilograma. Srećom, uspela da je od tada da se oporavi i sada vodi zdrav život bez poroka i bolesti.

 

One Response

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI