Bizarno: Aleksandra Subotić otkrila kako je zatrudnela sa očuhom

Aleksandra je u ‘Parovima’ otkrila kako je zatrudnela sa očuhom (foto: Instagram.com/sandrasuboticss)

Srbiju je pre nekoliko godina uzdrmao skandala kada je objavljeno da je Aleksandra Subotić, ćerka Ljube Pantović, fitnes šampionke koja je u to vreme učestvovala u rijalitiju Farma, ostala u drugom stanju sa majčinim dečkom, Aleksandrom Čapakabrom.

Još morbidnija je bila činjenica da je Aleksandra u to vreme imala samo 16 godina. Ona je u međuvremenu na svet donela ćerkicu Magdalenu, Čapakabra je završio i zatvoru, a Subotićeva je krenula majčinim stopama i ušla u rijaliti. Nakon Snajki obrela se u Parovima, i tamo pred okupljenim ukućanima otkrila kako je došlo do toga da zatrudni sa očuhom.

“Otac mog deteta je pio neki alkohol i mnogo je povraćao. Tako se desio naš prvi seks i tako smo se smuvali”, rekla je Aleksandra, a ostali ukućani bili su zgroženi njenom izjavom.

Aleksandra sa 3-godišnjom ćerkicom (foto: Instagram.com/sandrasuboticss)

Mlada starleta niju tu stala već je opisala i svoje prvo seksualno iskustvo kada je imala samo 15 godina. “To je bio jedan dečko iz mog kraja u kog sam gledala kao u Boga. Imao je 28 godina. Trinaest godina razlike bilo je između nas. Bio je veoma grub i bez osećaja da je to meni prvi put. Kada je počeo, nisam znala gde se nalazim. Posle tog groznog iskustva, rekla sam sebi da neću više nikada spavati ni sa kim”, izjavila je u rijalitiju mlada majka.

http://www.dailymotion.com/video/x57r0cy_ispovest-aleksandre-subotic-o-cabarkapi-vesna-rivas-je-uhvatila-u-lazi_fun

Povezane vesti

Back to Top