Ljubin dečko napravio dete njenoj 16-ogodišnjoj ćerki!

Po izlasku sa 'Farme' čeka je šokantno saznanje
Po izlasku sa ‘Farme’ čeka je šokantno saznanje

 

Prema saznanjima dnevnog lista Kurir, farmerka Ljuba Pantović postaće baba – njen dečko Aleksandar napravio je dete njenoj 16-ogodišnjoj ćerki!

Prema pisanju pomenutog lista, starija ćerka bodi-bilderke i voditeljke ostala je u drugom stanju s maminim momkom, odmah nakon što su njih dvoje ispratili u Lisoviće.

“Dok joj je majka u rijalitiju, a otac u zatvoru, maloletnu devojčicu je duplo stariji Aleksandar zaveo i napravio joj bebu. Iako se zvanično zabavlja s Ljubom, on već ima porodicu. Njegova supruga takođe je trudna i ona bi u avgustu trebalo da mu rodi četvrto dete”, otkriva izvor dodajući da devojčica i Ljubin dečko planiraju da zadrže bebu.

“Ljubina majka Dušanka, kod koje je smeštena njena mlađa ćerka, tvrdi da je devojčicu, koja je ostala kod svoje kuće, vodila kod ginekologa i da joj je lekar rekao da joj je unuka nevina. Maloletna devojka i Aleksandar su čak napisali njenom ocu Karađorđu Subotiću pismo u kome mu poručuju da će da žive zajedno jer planiraju da zadrže bebu. Jedino Ljuba ništa ne zna!”

Ljubin brat Srba, potvrdio je saznanja Kurira.

“Zvao sam Pink da obaveste Ljubu, ali to još niko nije učinio. Ne znam zašto. Prijavio sam i policiji, socijalnoj službi i niko ne reaguje. Ne bih više da se upuštam u tu priču zbog pretnji koje su usledile nakon što sam reagovao.”

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top