Search
Close this search box.

Prvo nauči pravopis, pa se skidaj: Starleta se izblamirala i zgrozila javnost

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Starleta Aleksandra Subotić popularnost je stekla u nekoliko rijaliti formata u kojima je učestvovala. Nakon toga, skupila je preko 250.000 pratilaca na Instagramu, te ovu društvenu mrežu koristi i za prodaju proizvoda.

Naime, Aleksandra je odlučila da proda neke svoje stvari, a onda šokirala elementarnom nepismenošću. Umesto majica i šorts, starleta je napisala „maica“ i „šorc“.

Nakon ovog blama na društvenim mrežama nizali su se komentari.

„Prvo nauči pravopis, pa se skidaj“, bio je jedan od komentara koji se odnosio na to što starleta voli da deli svoje razgolićene fotografije.

Društvene nauke joj ne idu od ruke foto: printscreen

Podsetimo, Aleksandra je započela vezu sa 20 godina starijim Pecom Raspopovićem, sa kojim ima sina Jovana.

Međutim, ljubav sa starijoim biznismenom nije prošla bez skandala. Aleksandru je partner prevario sa njenom drugaricom, takođe rijaliti učesnicom Majom Marinković. Kada je Peca započeo avanturu sa Majom, ostavio je Aleksandru i otputovao sa starletom.

Veza Maje i Pece nije dugo potraja, pa se biznismen posle nekoliko meseci vratio bivšoj partnerki. Tada je javnost iznenadila vest da je Aleksandra oprostila svom nevenčanom suprugu to što ju je prevario sa drugaricom i napustio, te je nastavila ljubavnu priču sa njim.

POSLEDNJE VESTI