Blam: Sarah Michelle Gellar ‘sahranila’ pogrešnu zvezdu

Sarah se pošteno izblamirala na Twitteru (foto: Wenn)

Sarah Michelle Gellar pošteno se danas izblamirala na Twitteru kada je pokušala da izrazi žaljenje zbog odlaska George Michela i pomešala ga sa sa drugom pop legendom.

Zvezda serije Buffy je sa najboljom namerom želela da pošalje poslednji pozdrav pevaču koji je preminuo juče, ali je umesto George Michaela ‘sahranila’ Boy Georgea. „Da li zaista želiš da me povrediš? ( aludirajući na naziv pesme Do you really want to hurt me? benda Culture Club, čiji je Boy George član, prim. aut.) Mislim da je tako, 2016.“, napisala je ona uz hašteg #ripboygeorge.

Njena nesmotrenost ubrzo je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama, i naterala Gellarovu da se izvini. „Podjednako sam sam tužna i kada sam čula tačnu informaciju. #ripGeorgeMichel, hvala svima koji su me ispravili“, napisala je 39-godišnja glumica.

Ona je takođe dodala: „I za vašu informaciju, da, znam razliku između Boy Georgea i Georgea Michaela – pogrešno sam čula. Imala sam dobre namere. Upravo zbog toga obično i ne komentarišem ovako u javnosti, ali bilo je pretužno čuti ovo za Božić. Lekcija naučena“, stoji u objašnjenju zvezde Okrutnih namera.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI