Search
Close this search box.

Blitz CineStar: Prvi 4Dx filmski format sredinom jula stiže u Srbiju!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: PR)

Specijalna sedišta koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, intenzivni mirisi, naleti vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatni svetlosni efekti… Ovi i mnogi drugi uzbudljivi i do sada neviđeni sadržaji čekaju sve posetioce prve 4DX sale u Srbiji, koja će biti otvorena sredinom jula u novosadskom centru Big, u sklopu novog CineStar bioskopa – najvećeg u Vojvodini i najmodernijeg u našoj zemlji.

Multipleks, koji će uskoro svoja vrata otvoriti za sve ljubitelje filma, treći je i ujedno najambiciozniji projekat u našoj zemlji kompanije Blitz CineStar – najvećeg i najposećenijeg lanca bioskopa u regionu. Sa čak 10 dvorana i nešto manje od 1.400 mesta za sedenje, ovo velelepno zdanje prostiraće se na više od 5.000 kvadratnih metara, u zasebnoj zgradi centra Big.
„CineStar u Srbiju donosi potpuno nov bioskopski 4DX format, koji za ljubitelje sedme umetnosti znači nesvakidašnji i intenzivan filmski doživljaj. Pokretna sedišta savršeno simuliraju adrenalinsku brzu vožnju, kretanje kroz svemir, letenje ili plivanje… Snažni naleti vetra, vode, mehurića, magle, kišne oluje, munje i posebni mirisi – poput kafe, baruta, zapaljenih guma, gledaocima omogućavaju da zaista prožive slike sa bioskopskog platna i zaista budu deo filma, kako i slogan glasi. 4DX dvorana opremljena je Barko laserskim projektorom najnovije generacije, inače jedinog na teritoriji cele bivše Jugoslavije, koji ostvaruje bolji kontrast slike. To je od ključnog značaja za današnji digitalni bioskop, pogotovo kada se radi o 3D filmovima“, rekao je Zoran Savić, direktor Blitz CineStar za Srbiju.

On je dodao da će posetioci novog bioskopa moći da očekuju premijere najnovijih i najpopularnijih holivudskih blokbastera paralelno sa svetskim premijerama, ali i alternativne sadržaje poput programa Royal Opera House, kao i live prenose koncerata, mjuzikla i utakmica objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStar-u. Gigantska wall-to-wall platna, najnovija tehnologija, poput Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, biće samo neke od tehničkih karakteristika i superiornosti novog bioskopa. Osim 4Dx sale novosadski multipleks imaće i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu –specijalni CineStar standard.

„Platno u eXtreme sali, veliko je čak 120 kvadratnih metara i premazano srebrom. Na njemu filmovi oživljavaju uz pomoć najmodernijeg i najsvetlijeg Barko projektora na svetu, koji je uvršten i u Ginisovu knjigu rekorda. Sve naše dvorane su ne samo tehnološki superiorne, već i komforne, sa velikim i nestandardnim razmakom za noge. Tu su i kožne VIP fotelje, atraktivna ljubavna i Love Box sedišta, sa efektom separea, namenjena parovima koji žele intimu“, objasnio je Savić i dodao da posetioce očekuju i prepoznatljive CineStar akcije poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matinea za porodice i decu, Mog CineStar utorka – povoljnijeg dana za bioskop, zatim proslave rođendana i lojalti program, besplatan parking…

Pored bioskopskih dvorana, novosadski multipleks imaće dva specijalno dizajnirana CineStar kafića s terasom i atmosferom lounge bara, dve prostrane i moderno opremljene igraonice, odnosno rođendaonice sa Play Station konzolama.
U Vojvođanskom multipleksu biće moguće organizovanje različitih susreta i skupova – poslovnih sastanaka ili privatnih proslava. Novosadski CineStar će tako biti, ne smo mesto najbolje filmske zabave, već i celodnevnog i kvalitetnog provoda za celu porodicu.
Novosađani će imati mogućnost da ulaznice kupuju i online – brzo, jednostavno, sigurno i bez čekanja u redovima – putem veb stranice ili preko IcineStar aplikacije.

POSLEDNJE VESTI