Bojana Stamenov oduševila sve prisutne na prvoj evrovizijskoj probi!

'Oduvala!' (foto: eurovision.tv)
‘Oduvala!’ (foto: eurovision.tv)

Naša predstavnica na predstojećem izboru za pesmu Evrovizije Bojana Stamenov otputovala je juče u Beč, a već danas imala i svoju prvu probu koja je prošla fenomenalno, prema navodima evrovizijskg oficijalnog sajta.

“Ukoliko ste ljubitelj opuštene atmosfere, sa puno smeha i emotivnih momenata, ona se pridružite timu Bojane Stamenov”, stoji na sajtu evrovizijskog sajta.

“Dvadesetdevetogodišnja soul diva iz Srbije ima ogroman smisao za humor, a pored toga je i jako emotivno biće, uporna i jedinstvena. Ipak, Bojana je došla u Beč s drugim ciljem. Ona je ovde da vas istera iz mozga svojim moćnim glasom u pesmi Beauty never lies. A to je baš ono što je uradila i na svojoj prvoj probi”, postoje samo reči hvale upučene Bojani.

“Polako se navikavam na sve ovo i osećam se fenomenalno!”, izjavila je Bojana dok se pela na evrovizijsku scenu, noseći srebrno-sivu haljinu sa dugm ogrtačem.

“Bojanina haljina takođe prati sva dešavanja koja se dešavaju u pesmi”, objasnio je Vladimir Grajić Graja, autor srpskog hita na Evroviziji ove godine.

Pored toga, na Bojaninu pojavu i izgled nisu mogli da ostanu ravnodušni ni prisutni na konferenciji za novinare posle prve probe, koji su ostali oduševljeni njenim nastupom.

Foto: Eurovision.tv

Povezane vesti