in

Boki 13: Nemam para za šou u Areni!


Boki 13 na sva usta najavljivao je scensko muzički spektakl u Beogradskoj areni, a onda je kao grom iz vedra neba saopštio da otkazuje toliko pominjani šou. Mediji su pisali da je Jovanovski otkazao koncert zbog finansijskih problema, što je on sinoć i potvrdio u svojoj emisiji Arena B13.

„Na samom početku moram da kažem da moj koncert i šou program nije otkazan kao što sam pročitao. Moram da saopštim fanovima, prijateljima i neprijateljima da će se veliki šou program desiti na jesen zbog tehničkih razloga. To je popularno da smo zbog tehničkih razloga odložili koncert… Svi koji nemaju para kažu tehnički razlozi, pa ću i ja da se poslužim tim izrazom kao moje kolege. Zbog tehničkih razloga moj šou program je otkazan, odnosno prolongiran za jesen. Ono što obećam ja i ostvarim, nemojte da brinete Beogradska Arena, Boki 13 and friends u septembru“, rekao je Jovanovski.

U njegovim rečima prepoznali smo njegovu drugaricu Jelenu Karleušu, koja je koncert u Makedoniji otkazala zbog tehničkih problema. Izgleda da Boki i Jeca više nisu najbolji drugovi…

Izvor: Svet.rs