Brak pred razvodom? Izjava muža Tine Ivanović će razbesneti sve žene

(foto: Instagram/tinaivanovic)
(foto: Instagram/tinaivanovic)

Nakon 15 godina braka, folk pevačica Tina Ivanović je dovela ovu zajednicu u pitanje nakon što je saznala da se njen suprug dopisuje preko interneta sa drugim ženama i zakazuje susrete.

Celu ovu priču je medijima prenela jedna Ivanovićkina prijateljica, otkrivši kako je Tina već duže vreme sumnjala da je Zvezdan Anđić vara, a dokaz je našla kada je upala na njegov Facebook profil, sa kog se nije odjavio na zajedničkom računaru.

Par već mesec i po dana živi razdvojeno, ali je još uvek pitanje da li će staviti tačku na brak ili će doći do pomirenja.

Za razliku od svoje supruge, Zvezdan je bio voljan da naširoko priča o celom ovom incidentu. “Tina se naljutila kada je videla da se dopisujem sa nekim ženama na Facebooku. Ne vidim ništa loše u tome. Svi muškarci to rade. To nije prevara. To su samo dopisivanja, ni sa jednom se nisam video. Šta ću kad sam poželjan, klinke se lože na mene jer sam dobar frajer i pravi mačo muškarac. Šalju i gole slike i svašta pišu”, izjavio je on za Alo.

Ipak, on ima plan kako da povrati svoju suprugu. “Šaljem Tini poruke, govorim joj da je ona moja ljubav i da je volim, da je sve ovo glupost, ali ona ostaje pri svome. Biće tu još koja poruka, poklon, pa će se vratiti. Mada, ako hoće da se razvede, slobodno, meni je savest čista”, zaključio je Anđić, na šta je Tina samo kratko poručila da on može da priča šta god poželi, ali da zasad nema ništa od razvoda.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top