in

Brat Mariah Carey: Ona je alkoholičarka koja ne želi da pomogne sestri koja umire!


Mariah Carey sa svojim psom ( foto: pet paw )
Mariah Carey sa svojim psom ( foto: pet paw )

Pevačica Mariah Carey već dve godine nije u kontaktu sa svojim starijim bratom Morganom Careyem. Njih dvoje imaju i stariju sestru, Alison, koja boluje od side.

Razlog zbog kojeg je Mariahin brat medijima otkrio pravu istinu je upravo to što  njihova sestra umire od side, a slavna pevačica ne želi da joj pomogne.

„Sestra nam umire, a gde je Mariah? Uverena je da je sjajna osoba, a zapravo je najobičnija zla veštica. Toliko je bezosećajna. Verujem da više novca troši na pseću hranu, nego što bi potrošila kako bi osigurala da naša sestra dobije odgovarajuću negu,“ istakao je Morgan za The Sun i dodao da se ipak nada da će se Mariah opametiti i da će uraditi ispravnu stvar.

Alison, Mariahina sestra ( foto: facebook )
Alison, Mariahina sestra ( foto: Facebook )

S obzirom na to da sa sestrom nije u kontaktu već dve godine, sve informacije iz njenog privatnog života saznaje iz tabloida, a kada je par puta pokušao da je kontaktira, ona ga je ignorisala: „U jednom mejlu sam joj napisao da je moja supruga doživela spontani pobačaj, a ona se nije udostojila ni da mi odgovori,“ priznaje Morgan.

Prošle godine Morgan je svakodnevno posećivao sestru u bolnici, koja je dugogodišnja zavisnica, kada su se doktori uplašili da će Alison umreti, dok Mariah nijednom nije došla u posetu.

„I Alison ju je zvala, ali Mariah joj nikada nije uzvratila poziv. Tužna je to situacija,“ zaključio je na kraju brat pop dive.

Mariah i Morgan ( foto: facebook )
Mariah i Morgan ( foto: Facebook )

Morgan Carey strahuje da će njegovu slavnu sestru ubiti alkohol te da će umreti poput Whitney Houston.

„Mariah je pila i tokom trudnoće, čak i dok je dojila. Ne mogu reći da sam je ikad video treznu i to je zastrašujuće.“ Morgan dodaje kako je Mariah psihički nestabilna te se boji da neće biti u stanju da brine za svoje četvorogodišnje blizance Monroe i Moroccanea.