Search
Close this search box.

Brat Paris Hilton opet uhapšen, advokat pokušava da ga izvuče neobičnim zahtevom

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Conrad je u subotu ponovo uhapšen (foto; Wenn)

Conrad Hilton, naslednik hotelskog lanca i mlađi brat Paris Hilton uhapšen je u subotu ujutru nakon što je navodno ukrao automobil oca svoje bivše devojke Hunter Daily Solomon i pokušao da provali u njen dom.

Nakon hapšenja, Conrad se opirao i izneo brojne rasne i homofobične uvrede na račun losanđeleskih policajaca koji su ga priveli, a sada njegov advokat Robert Shapiro ima prilično neobičan zahtev za oslobađanje svog klijenta.

Advokat je sudu podneo zahtev da 23-godišnji Hilton bude pušten iz pritvora samo ukoliko pristane na lečenje kojim će se ustanoviti njegovo menatlno stanje. Kako prenosi TMZ, Shapiro je priznao da je ponašanje njegovog klijenta ‘bizarno i neuobičajno’, te ovaj incident i hapšenje vidi kao priliku da mladić potraži neophodnu medicinsku pomoć.

Već ke nekoliko puta imao problema sa zakonom (foto: Instagram.com/conradhilton)

Zato od sudije traži da pored kaucije, Conradu izda naredbu da se prijavi u specijalizovanu ustanovu gde će mu doktori postaviti dijagnozu.

Mladi naslednik već je nekoliko puta do sada bio hapšen, zbog problema sa drogom i alkoholom, ali i maltretiranja bivše devojke.

POSLEDNJE VESTI