Prati nas

Vesti

Brena pobesnela na Priju i Filipa zbog kredita

Prija i Filip kupuju stan od 200 kvadrata na Dedinju

Bračni par Aleksandra i Filip Živojinović nedavno su podigli kredit od banke kako bi pazarili nekretninu od čak 200 metra kvadratnih, što se ni malo nije dopalo Lepoj Breni.

Naime, prema tvrdnjama upućenih, Filip je dao garancije banci preko svoje firme, koju ima u Americi, kako bi dobio pozajmicu budući da u novoj investiciji Brena nije želela da učestvuje.

“Brena je poludela kada je čula da kupuju stan od 200 kvadrata, a da prethodno nisu ni pokušali da zamene ovaj u kojem trenutno žive za nešto veći uz doplatu. Njoj je jasno da će im dolaskom bebe biti potreban komfor, ali isto tako ne razume potrebu da toliko uđu u kredit, a da pritom znaju da Prija nema tezge i da su im prihodi do daljnjeg smanjeni”, rekao je izvor za Srpski telegraf, pa dodaje:

“Filipa nije zanimalo to što nema Breninu i očevu podršku, nego je izvadio sve potrebne papire i dobio od banke traženi novac. On i Prija žele što pre da se usele i opreme sobu za bebu kako bi sve bilo spremno za dolazak sina prvenca. Za sada ne planiraju da prodaju stan u kojem žive, ali ukoliko nešto krene kako ne treba sa Aleksandrinom karijerom, uvek imaju taj stan kao rešenje”, završava izvor.

Navodno će Živojinovići novo gnezdo sviti na Dedinju, gde cena kvadrata u kvartu koji žele doseže i 3.000 evra. Ukoliko tu dodamo i opremanje stana, trošak  za novopečeni par bi mogao biti i 600.000 evra. Ipak, ni Prija ni Filip se nisu oglašavali ovim povodom, pa ostaje da sačekamo i vidimo da li će zaista sebi priuštiti ovaj stambeni prostor.

2 komentara

2 Comments

 1. lulu

  16. 10. 2018. at 11:25

  A Brena se sve pita u toj kući i niko drugi sem nje? Kako smarate sa ovim glupostima.

 2. Alexis Carrington Colby

  16. 10. 2018. at 19:53

  Jao, ubediste me da nemaju jadni za stancic od 200 kvadrata, da su morali da se uzajme od banke i da ce, ne daj Boze, morati da prodaju stan u kome zive AKO nesto krene po zlu pa nemaju da vrate, muceni…A da svi posaljemo poruku na neki broj za njih? Bio bi red. Ko sisa ove sto nemaju para ni da okrece cumeze u kojima zive, gazi sirotinju, hajde da pomognemo bogatima da budu jos bogatiji! Tekstovi kao sto je ovaj nemaju nista drugo za cilj vec da ubiju i onu poslednju vijugu u glavicama onih koji u ove basne jos uvek veruju! Mars u pizdu materinu!
  Alexis

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top