in

Brena poručila Karleuši da nađe lekara, JK odgovara…

O ne… Još jedan selebriti rat na pomolu…

Jelena Karleuša već nekoliko meseci pominje ime Lepe Brene, mahom u negativnom kontekstu. Mnoge je do suza nasmejala kolumnom, koju je svojevremeno pisala za Kurir, u kojoj je pisala o Breninom kineskom kaputu, a susret dve pevačice na otvaranju televizije Pink Si u Ljubljani se danima prepričavao.

Onda je Jelena iznela svoje mišljenje o novim pesmama Cece Ražnatović i Lepe Brene, nazvavši ih s*anjem. Iako joj nije odgovarala na prozivke, Brena je ovog puta jednom rečenicom vratila Jeleni za sve što je o njoj pričala proteklih meseci. „Je l’ ima neki dobar lekar u ovoj zemlji?“ kratko i jasno se zapitala Brena u intervjuu za nedeljnik Svet, na pitanje kako komentariše Jeleninu izjavu o njenoj pesmi Metak sa posvetom.

JK joj je naravno odmah odgovorila, poručivši da će se Breni raspitati za nekog lekara.

„Ako je interesuje neki dobar lekar, mogu da se raspitam za nju. Samo ne znam koja je specijalnost interesuje. U svakom slučaju, želim joj brz oporavak uz opasku da sam ovog puta bila blaga, ali da sledeći put neću“, rekla je Jelena za Alo.

Inače, na internetu se već pojavila pesma koja je inspirisala Karleušu za njen novi singl Nova religija (Plava Šeherezada). U pitanju je pesma Dam dam mast hai iz jednog bolivudskog filma. Pogledajte…

http://youtu.be/7-olfbgd-Qk

http://youtu.be/PcjqMT9Zb94