Brenina bivša snajka sa novim dečkom u Meksiku, Viktor poludeo

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sin Lepe Brene Viktor Živojinović i šminkerka Sandra Miljaković stavili su tačku na dugogodišnju vezu iako su neko vreme živeli zajedno i planirali svadbu.

Nakon što su se pojavile priče da je srce Breninog mlađeg sina osvojila pevačica Lena Čolak, Sandra se na Instagramu pohvalila novim dečkom, ali tek tada je izbila bruka.

Naime, njen novi dečko je poznati fotograf i reditelj spotova koji radi velike reklamne kampanje i sarađuje i sa velikim brojem javnih ličnosti, a upoznavanju i ljubavi kumovao je Viktorov stariji brat, sa kojim je Nemanja sarađivao i družio se.

https://instagram.com/p/CZhDpDyO7-b/

„Viktor Živojinović se iznenadio kada je video ko je Sandrin izbor, pogotovu što su prve slike objavili iz Meksika. To znači da njihova veza traje već neko vreme, jer neće otići na drugi kraj sveta posle tri dana poznanstva.“ tvrdi izvor.

„Viktor je pitao brata o čemu se radi, ali činjenica je da Sandru niko nije terao da uđe u vezu sa prijateljem Živojinovića, tako da su trenutno svi šokirani njenim izborom. Lepa Brena je rekla sinu da ne misli o tome i vodi svoj život, a on je poslušao i sa Sandrom je uprkos tome ostao u dobrim odnosima,“ kaže izvor.

POSLEDNJE VESTI