in ,

Britney Spears prvi put u javnosti nakon vesti da je zatočena protiv svoje volje

Britney Spears uslikana je prvi put nakon što se pojavila informacija da se od januara nalazi u psihijatrijskoj ustanovi.

Pop zvezda navodno je na Uskrs puštena iz ustanove, kako bi praznik provela sa porodicom, a američki fotografi uslikali su je ispred jednog luksuznog hotela u Los Anđelesa u nedelju ujutru. Bila je u društvu dečka Sama Asgharija, a izgledalo je kao da nije planirala da izlazi na ulicu.

Prve fotografije Spearsove napravljene su gotovo sedam dana nakon što se pojavila informacija da je u psihijatrijskoj ustanovi protiv svoje volje.

Prema nezvaničnim informacijama, Britney je prestala da pije lekove za bipolarni poremećaj, zbog čega je njen otac Jamie, koji je njen staratelj od 2007. godine, rešio da je stavi u ustanovu.

U januaru ove godine, pevačica je saopštila da otkazuje koncertnu rezidenciju u Las Vegasu, a potom je nestala sa Instagrama. Pre samo dve nedelje, objavljeno je da je u instituciji za mentalno obolele, gde je na jednomesečnoj terapiji. Britney, inače, boluje od bipolarnog poremećaja.

No, prema tvrdnjama anonimnih izvora, pop zvezda tamo se nalazi protiv svoje volje – u trenutku kada je poželela da okonča starateljstvo koje nad njom ima otac Jamie Spears, on ju je tamo smestio.

Inače, fanovi su ubeđeni da je ona tamo protiv svoje volje i pokrenuli su na internetu peticiju #FreeBritney, kako bi je izbavili. Peticiju je, doduše tiho, podržala i njena majka Lynne Spears, koja je lajkovala nekolicinu komentara koji podržavaju Britneyno „oslobođenje.“

Voditeljke podkasta Barbara Grey i Tess Barker tvrde da su starateljstvo nad Britney, novac i zdravlje razlozi zbog kojih se ona nalazi u ustanovi protiv svoje volje. S legalne strane, moguće je da njen otac stavi u ustanovu, s obzirom na to da je od 2008. njen staratelj.

Tu je i glasovna poruka anonimnog izvora, koji tvrdi da Britney nije uzimala lekove (za bipolarni poremećaj) zbog čega je njen otac rešio da otkaže rezidenciju pod nazivom Domination. Britney je navodno prekršila još jedno pravilo: dok je pod starateljstvom oca, ona ne sme da upravlja automobilom, ali je navodno viđena kako se vozi u društvu dečka Sama Asgharija.

Detaljnije o slučaju Britney Spears pročitajte ovde.