in

Caitlyn Jenner nije želela da kaže Kardashiankama za promenu pola

Caitlyn Jenner otkrila je da ne veruje nijednom članu porodice Kardashian i da su joj danas jedini bitni ljudi u životu njena biološka deca. 

Ona je otkrila da je od porodice sa kojom je živela sakrila da će se podvrgnuti operaciji promenespola jer nije htela da oni to dojave novinarima.

„Nikome nisam rekla za operaciju. To se njih uopšte ne tiče. Živela sam kao Caitlyn godinu i po dana, a niko nije ništa znao. Nisam htela da oni to dojave novinarima. A i nije bilo nikakvog razloga da oni uopšte znaju za moje planove. Nisam im verovala“, ispričala je Caitlyn.

Sa Kardashianima, među kojima su Kim, Khloe Kourntey koje su odrasle sa njom, u potpunosti je prekinula odnose nakon što je objavila memoare u kojima je, između ostalog, napisala da je Kris tokom njihovog braka znala da ona želi ‘da postane’ žena.

View this post on Instagram

My girl loves her horses!

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

„Ni sa jednim članom porodice Kardashian više ne razgovaram. Jedino do koga mi je stalo su Kendall i Kylie. One su moja biološka deca“, dodala je.

Kendall i Kylie trude se da budu dobre sa oba roditelja. Poslednja fotografija koju je Caitlyn objavila na Instagramu upravo je sa Kendall.