Caitlyn Jenner nije želela da kaže Kardashiankama za promenu pola

Caitlyn Jenner otkrila je da ne veruje nijednom članu porodice Kardashian i da su joj danas jedini bitni ljudi u životu njena biološka deca. 

Ona je otkrila da je od porodice sa kojom je živela sakrila da će se podvrgnuti operaciji promenespola jer nije htela da oni to dojave novinarima.

“Nikome nisam rekla za operaciju. To se njih uopšte ne tiče. Živela sam kao Caitlyn godinu i po dana, a niko nije ništa znao. Nisam htela da oni to dojave novinarima. A i nije bilo nikakvog razloga da oni uopšte znaju za moje planove. Nisam im verovala”, ispričala je Caitlyn.

Sa Kardashianima, među kojima su Kim, Khloe Kourntey koje su odrasle sa njom, u potpunosti je prekinula odnose nakon što je objavila memoare u kojima je, između ostalog, napisala da je Kris tokom njihovog braka znala da ona želi ‘da postane’ žena.

“Ni sa jednim članom porodice Kardashian više ne razgovaram. Jedino do koga mi je stalo su Kendall i Kylie. One su moja biološka deca”, dodala je.

Kendall i Kylie trude se da budu dobre sa oba roditelja. Poslednja fotografija koju je Caitlyn objavila na Instagramu upravo je sa Kendall.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.