Caitlyn Jenner otkrila da više ne razgovara sa Kim Kardashian

Caitlyn već dugi ne razgovara sa Kim (foto: Screenshot/Instagram/kimkardashian)

Otkako je krajem aprila objavila svoje memoare The Secrets of My Life, Caitlyn Jenner je u javnosti otkrila svoje narušene odnose sa članicama porodice Kardashian.

Nedavno je izjavila da već dve godine nije razgovarala sa Khloe Kardashian, a izgleda da ni sa Kim Kardashian više nema nikakvu komunikaciju.

Gostujući u emisji Today na australijskoj televiziji, 67-godišnja bivša olimpijska šampionka je otkrila: “Ja volim Kimberly, mislim da je sjajna osoba. Ali, iskreno, veoma dugo nisam razgovarala sa njom. Jednostavno sam pustila da se smire strasti. Takoreći se držim na distanci. Ja sam ovde, pokušavajući da nešto promenim u svetu. Mnogo je drame u porodici Kardashian. Ovo je moja knjiga, o mom mišljenju o tome šta se dogodilo meni i mojoj porodici. Kad god ja iznesem svoje mišljenje o porodici, mnogo je izazova u tome. Ali, da, ponosna sam na ono što sam rekla”, objasnila je Jennerova.

‘Ja volim Kim, mislim da je sjajna osoba’, kaže Cait (foto: Instagram/kimkardashian)

Cait je dodala i da i sa bivšom suprugom Kris Jenner više ne razgovara. “Ne pričamo više kao nekad, ali sam sigurna da će se to promeniti kada se smire strasti. Moja vrata su širom otvorena. Moj odnos sa nekom decom je bolji. Sa drugima je malo otuđen”, objasnila je ona na kraju.

Povezane vesti

Back to Top