Prati nas

LGBT+

Caitlyn Jenner u duelu sa LGBT tinejdžerima koji je osuđuju!

(foto: time.com)

(foto: time.com)

Caitlyn jenner je sela jedan na jedan sa mladim ljudima da raspravi kritike na njen račun.

Od kako je javno izašla kao transseksualac, Caitlyn je naišla na mnoge pohvale. Nažalost, susrela se i sa isto toliko kritika. Ono što je neočekivano, jeste da je zapravo mnogo osuđuju pripadnici LGBT populacije. Naime, dva tinejdžera su je optužila da je njoj sve bilo veoma lako, jer je uspešna i imućna. Takođe, rekli su da ona ne koristi svoju poziciju da olakša drugim transseksualcima.

Zvezda rijalitija I Am Cait izrazila je želju da se nađe sa ova dva momka i lično im kaže šta ima. “Zapravo, ja nikada neću davati izgovore za svoj mukotrpni rad tokom celog života. Neću se izvinjavati što sam podigla i odgajila veoma uspešnu porodicu. Transseksualci uglavnom imaju mogućnost da celu tranziciju obave u tajnosti. Ja tu privilegiju nisam imala. Bila sam izložena javnosti više nego što biste vi to mogli da zamislite. A što se tiče ESPY nagrade koju sam dobila, ne znam da li sam je zaslužila. Koga i briga? Bila sam počastvovana, rekla sam stvari koje mogu pomoći mnogima i u svakom slučaju, sledeće godine, neko drugi će dobiti tu nagradu.”

Šta vi mislite? Da li Caitlyn Jenner ispravno koristi svoju poziciju ne bi li pomogla pripadnicima LGBT-a?

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Petra

  06. 05. 2016. at 12:44

  Pa da li ste vi pri sebi?? Da li je moguce da hvalite i sirite ovu bolest? SHVATITE, TI LJUDI SU BOLESNI. Jedna od osnovnih osobina zivih bica je da se razmnozavaju, sto ne mogu dva muskarca. Ne mogu da verujem, tracaro, da ti ovo podrzavas. Pravo razocarenje

 2. Marko

  06. 05. 2016. at 14:57

  @Petra

  Ja sam potpuno zdrav, iako volim muškarce. A ti idi edukuj se malo pa vrati se posle toga.

 3. skandalka

  06. 05. 2016. at 19:44

  @Petra Ti iako si “normalna” pakao ti ne gine . :D Tako da ne baljezgaj i prihvati razlicitosti da bi i drugi prihvatili tebe . Elem , klinci su u pravu sto se tice ove spodobe .

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top