Search
Close this search box.

Čeda Jovanović o Karleuši: Ona je fascinantna!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jelena i Čeda na tribini LDP-a (foto: arhiva)

Čedomir Jovanović, lider Liberalno demokratske partije, govorio je o Jeleni Karleuši i njenim stavovima, u radijskoj emisiji Zini da ti kažem, voditeljke Une Senić.

Političar je istakao da mu se sviđa pevačicina borbenost i da je ubeđen da kod nje ništa nije lažno, jer njen aktivizam i dalje traje.

„Ja nju nikako ne mogu da povežem sa tom estradom u kojoj se ona kreće. Njeni stavovi o bitnim pitanjima u našem životu su, za mene, impresivni i zato imam veliki resprekt. Ne pamtim puno ljudi koji su pokazali i spremnost i iskreno razumevanje, koji su kapirali zašto je važno podržati prvi prajd u Beogradu, zašto je važno suprotstvatii se svakoj vrsti nasilja, ne pristajati na izopačeni klirikalizam koji nam se uvukao u život,“ istakao je Jovanović i dodao:

„Kod nje nije egzibicionizam, jer je trajalo. Sa druge strane, ona savršeno razume šta je zezanje.  To mi je jako važno.“

Karleuša je u prošlosti podržavala stavove LDP-a, pojavila se na jednoj njihovoj tribini i time javno podržala ovu partiju.

P.Ž./Tračara

POSLEDNJE VESTI