in

Chris Brown bio kod sudije i napušta muziku!

Chris Brown je umoran od pritiska medija zbog greške iz prošlosti

Američki pevač Chris Brown izjavio je da mu je dosta svega. Popularni muzičar završio je u zatvoru i rekao da ne želi više da se bavi muzikom!

Chris Brown bio je pozvan da se 6. avgusta javi američkim vlastima, ali se pojavio ranije, ne bi li izbegao paparace. Kod sudije se zadržao 45 minuta i izbegao je zatvor, kao i plaćanje kazne. Pobrinuo se da se pojavi nakon odlaska repera 50 Centa, da bi izbegao eventualne negativne varnice.

Juče je na svom Twitter profilu, kako navode neki američki mediji, pevač napisao da će mu šesti album biti i poslednji. “Ne brini, mejnstrim Ameriko. Ovaj X album će verovatno biti i moj poslednji.“ i dodao: “Biti poznat je sjajno kada je to zbog vaše muzike i talenta. Umorio sam se da budem poznat zbog greške koju sam napravio kada sam imao 18 godina. Dobro sam i prevazišao sam to.“. X je njegov šesti studijski album, koji izlazi 20. avgusta.

Nakon što je 2009. godine pretukao svoju tadašnju devojku Rihannu, Chris je odslužio kaznu i godinama nakon toga je još uvek pod pritiskom medija. Očigledno da je Brownu dosta svega i da ne želi više da trpi pritiske sa svih strana, iako je svestan da je pogrešio. Nadamo se da talentoovani Chris ipak neće napustiti muzičku industriju.

D.J./Tracara.com