Cuca i pod sedativima preti i fizički nasrće na Miljanu!

Cuca puca po šavovima na pomen Šabana Šaulica (foto: screenshot)

Izgleda da će umesto letnjih igrica, brčkanja pored bazena i ispijanja koktela (čemu se iskreno niko i nije nadao, ali su mnogi možda pomislili da bi bilo dobro da se dogodi), ovu sezonu rijalitija Maldivi obeležiti svađe, uvrede a ponajviše tuče među pripadnicama nežijeg pola.

Glavni raspirivač svih okršaja u hotelu, bilo verbalnih bilo fizičkih, je mlada Nišlijka, Miljana Kulić. Ona je svojim ponašanjem od momenta kada je ušla u rijaliti stala na žulj skoro svima, te su na nju nastrtali i Matora i Gastoz koji je pljunuo, Igora X  je ona polila šamponom po licu, ali je najljuću protivnicu dobila u Ivoni Negovanović Cuci.

Naime, ulaskom Cuce u Maldive, Kulićeva je dobila novu inspiraciju za konstantana verbalna maltertiranja – Šabana Šaulića. A kako je mladoj i neafirmisanoj pevačici kralj narodne muzike slaba tačka, nije dozvolila da Miljanina provokacija ostane nekažnjeno, već je fizički nasrnula na kontroverznu progoniteljku Zvezda Granda i pre dva dana gađala čašom. Produkcija je odmah reagovala i kaznila Ivonu izolacijom i smanjenjem honorara ali izgleda da joj to nije pomoglo da se smiri.

Snimak prvog fičikog obračuna Cuce i Miljane (izvor: Instagram)

Međutim, nove Miljanine provokacije i pozdavi za Šaulića i njegovog sina Mihajla, naterali su Cucu da je zgrabi i počne da je urada i rukama i nogama. Odmah je ponovo odvedena u izolaciju, ali je nastavila da besnu, preteći da će polomiti sve u hotelu zbog pomena Šabanovog imena.

“Cuca je toliko divljala da su joj na kraju dali sedativ da se umiri. Ali ona je i pod lekovima urlala i pretila da će prebiti Miljanu čim se bude vratila iz izolacije”, kaže izvor blizak produkciji a prenosi Kurir.

Nove svađe i fizički obračuni među ukućanima su svakodnevna pojava (foto: screenshot)

Zbog svega ovog, kao što je bio slučaj i sa prethodnim rijalitijem Happy televizije, Parovima, REM razmatra zabranu (privremenu ili trajnu) za Maldive, zbog narušavanja morala i poropagiranja neadekvatnih sardžaja. Nadamo se da će se situacija u hotelu ubrzo smiriti i da će produkcija reagovati na vreme, pre nego što neko bude ozbiljno povređen, jer nekima od ukućana izolacija ipak nije dovoljna.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu čitajte u digitalnom obliku, samo na Novinarnica.net!

Povezane vesti

Back to Top