Search
Close this search box.

Čuveni producent optužen za zlostavljanje manekenke

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mogul optužen za „pipkanje“ manekenke (foto: Wenn, Twitter)

Ambra Battilana, 22-ogodišnja manekentka i bivša Mis Italije, optužila je jednog od najmoćnijih ljudi Hollywooda, producenta Harvey Weinsteina (63) da joj je prošle nedelje stavljao ruku pod suknju i hvatao za grudi tokom audicije. Manekenka je ranije bila povezivana sa bivšim italijanskim premijerom, Silviom Berlusconijem i svedočila je na suđenju protiv njega o čuvenim žurkama sa orgijama.

“Verujemo da je u pitanju klasičan slučaj ucene, kako nismo uradili ništa loše. Sarađujemo sa policijom i sigurni smo da će slučaj biti pomno ispitan.”, stoji u izjavi kompanije Weinstein . Manekenkin advokat, s druge strane, kaže da nisu nikakvi pokušaji ucene u pitanju, već da su svi navodi njegove klijentkinje tačni.

Producent filmskih hitova poput Bande Njujorka, Zaljubljeni Šekspir, Pretparačke priče i mnogih drugih već je 2012. godine bio žrtva iznude, kada je nepoznati glumac pretio da će pobiti celu njegovu porodicu ako mu ne isplati 5 miliona dolara.  Weinstein je od 2007. godine u braku sa modnom dizajnerkom Georginom Chapman, sa kojom ima dvoje dece.

POSLEDNJE VESTI