Search
Close this search box.

„Da je to uradio MOJOJ ćerki, odrobijala bih ga!“ Oglasila se bivša supruga Niše Saveljića

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

„Moj bivši muž Niša je izopačen, verujem da je zlostavljao ćerku Vlada Divca“, prenosi „Informer“ izjavu  Dijane Saveljić, bivše supruge nekadašnjeg fudbalera Niše Saveljića.
Njega je ćerka Vlada Divca optužila da joj joj je naneo traumu neprimerenim porukama koje joj je slao i o kojima je obavestila roditelje, nakon čega je nastao i fizički sukob slavnog košarkaša i bivšeg fudbalera Partizana u jednom beogradskom restoranu. „Da je obrnuta situacija, da je to neko uradio mojoj ćerki, ja bih ga odrobijala! Priča ne bi stigla u novine, već bi bio mrtav“, kazala je Nišina bivša supruga i objasnila da se njen i fudbalerov sin Nikolas i dalje druži sa Divčevom ćerkom. „Grozno se osećam, pre svega zbog dece, jer ne želim da iko upire prstom u njih. Nikolas se i dalje čuje sa Petrom, dobri su drugari. Pozvao ju je i izvinio joj se u moje, svoje i sestrino ime. Ogradio se od svega što je njegov otac uradio. Deca ne mogu da budu odgovorna za postupke roditelja“, dodala je Dijana za „Informer“, pomenuvši i Nikolasa Saveljića, vaterpolistu koji je čak dobio poziv u američku reprezentaciju.
Prema porukama koje su prethodnih dana procurile, Niša Saveljić je po svemu sudeći Divčevoj ćerki najpre slao pozive da se vide i uz to objašnjavao da ne bi voleo da za to znaju i njeni roditelji, Vlade i Snežana. „Iskreno ne bih voleo da znaju. Baš mi je glupo. Ja ovako iskusan sam se postideo. Prvi put u životu da osetim energiju kod nekog tako mlađeg. Izvini“, navodno je napisao bivši fudbaler Partizana, inače porodični prijatelj porodice Divac koji Petru poznaje još od malih nogu. „Bonjur. Iskulira me“, slao je košarkaševoj ćerki. „Eee, ne, u gužvi sam pa nije telefon uz mene“, odgovorila je Petra na jednu poruku. „U Sakramentu sam. Javi se“, bio je uporan Saveljić u porukama koje su procurile u javnost. „Ovako samo hoću da Vam kažem da sam razmišljala dugo o ovoj situaciji. Bila sam u šoku kad smo razmenili onaj telefonski poziv i da sam se u trenutku loše osećala i da sam bila nesnađena da Vam odgovorim drugačije ili kažem nije u redu. Kako je prošlo malo vremena skupila sam hraborist da Vam kažem da nije u redu što ste pomišljali na to, a kamoli da ste hteli i da to ostvarite. Ne znam kako biste se Vi osećali u situaciji da se ovo dešava Vašoj ćerki. Molim Vas nemojte više da mi pišete“, napisala je Petra Divac na očiglednom kraju prepiske.

POSLEDNJE VESTI