in

Da li je ovo kraj ljubavi? Goca Tržan otvoreno o bračnoj krizi

goca-trzan-i-rasa-novakovic
Goca Tržan i Raša Novaković (Foto: Instagram)

Izgleda da ni u raju ne cvetaju ruže. Pevačica Goca Tržan je otvorila svoju dušu i progovorila o bračnoj krizi.

„Kad imam probleme, rešavam ih na način koji je najbolji za mene i uopšte me ne zanima šta će bilo ko o tome da misli. Smatram da svi bračni partneri imaju poteškoće, a način na koji ih prevazilaze, i da li uspevaju u tome, čini ih dobrom ili lošim parom. Mislim da ćemo se Raša i ja pokazati kao dobar par. Bar se tome nadam. Što se tiče vantelesne, zasad je sve na stendbaju, videćemo kako će se stvari odvijati i u kom pravcu će ići naš odnos“, rekla je pevačica za Story.

Međutim ovde nije kraj njihovim mukama. Naime, par je rešio i da više ne radi zajedno. „Bend će sa mnom raditi još neko vreme, a onda će Raša krenuti u svoju solo priču i zbog toga ćemo se poslovno razdvojiti“, rekla je Tržanova, pa zatim dodala: „Njemu je to teško palo, ali tako naprosto mora da bude. Mislim da je to najbolje za oboje, privatno će sigurno biti u redu, a nadam se i poslovno.“

Inače, našem poznatom paru kriza se pojavila u braku veoma brzo – samo šest meseci nakon izgovorenog sudbonosnog ‘DA’, ali bez obzira na to, Novaković je i dalje blizak sa Gocinom kćerkom iz prvog braka, Lenom.

Vreme će pokazati da li će ovaj muzički par uspeti da pređe preko svih prepreka.