in

Da li joj verujete: Milica Pavlović tvrdi da nije imala nijednu estetsku operaciju


Pevačica Milica Pavlović među retkim pevačicama je koja se nije podvrgla trendu estetskih zahvata i operacija.

Milica tvrdi da ništa nije radila na svom licu i telu, jer voli prirodan izgled, kao i ten.

“Nemam ništa protiv estetskih zahvata i onih devojaka koje to vole da rade. Ja nisam jedna od njih i za sada me to trenutno ne privlači. Volim da gajim prirodan izgled, svežinu u licu i prirodan ten bez preteranog potamnjivanja,“ rekla je Pavlović u novom intervjuu za Blic.

„Iako je moj posao dosta naporan i stresan, prvenstveno zbog zagušljivosti prostorija u kojima nastupam, kasnog leganja i ranog ustajanja, kod mene se hvala bogu još uvek ne vide neke drastične razlike,“ nastavila je.

„Znam da brojne kolege muku muče sa tamnim podočnjacima, pa ih ispravljaju filerima, ali kod mene to nije slučaj. Čarobne ruke moje šminkerke srede sve minimalne nesavršenosti na mom licu,“ rekla je i dodala:

View this post on Instagram

🚦

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Mislim da je recept u tome da volite sebe i volite svoje nesavršenosti. Dese se naravno dani kada mi se ne dopada kako izgledam ali brzo prođe.“

Podsećanja radi, pre dve godine Milica se našla na naslovnim stranama zbog tvrdnji da je uvećala grudi.

Tada se “pravdala” da se ugojila, ali su joj svi poverovali – tek kada je smršala.

“Mene više niko ne pita da li sam radila grudi ili nisam, nego me pitaju “gde sam radila grudi, šta sam radila, da li je neka nova metoda ili silikon”. I kad kažem da nisam radila, svi misle da lažem. Nisam, majke mi,“ rekla jeo na tada.