Da li se razvodi George Clooney? Glumcu dosadila advokatica

Foto: Instagram

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

foto printscreen youtube Nakon nekoliko meseci nesuglasica i tenzija, par je navodno odlučio da završi agoniju i na sudu završi sve oko razvoda i starateljstva nad decom, pišu strani mediji.
O razvodu Georga i Amal Clooney spekulisalo se u svetskim medijima u maju tokom samoizolacije zbog pandemije koronavirusa, a kao razlog kraha braka navodile su se prepirke i nesuglasice u karantinu. Holivudski glumac i poznata advokatica u braku su više od pet godina, a portal Entertejinment tajms piše kako par ovih dana vreme provodi po sudu jer trenutno vode borbu oko starateljstva trogodišnjih blizanaca Aleksandera i Elle.
Foto: Instagram
Naime, proširile su se glasine o tome kako je glumac priznao da nije srećan u braku sa 17 godina mlađom suprugom. Inače, nesaglasje je počelo nedavnim raspravama o mestu prebivališta, tačnije o tome hoće li živeti, prema želji Amal, u Velikoj Britaniji ili u Los Anđelesu, gde holivudski glumac vidi svoj život. Različita mišljenja dovela su do razdvajanja, a ako se može verovati glasinama, već neko vreme žive odvojeno. Upravo to predstavlja problem deci, što je i bio povod za odlazak na sud. Podsetimo, par je sudbonosno „da“ izgovorio u septembru 2014. godine u Veneciji u hotelu Ćiprijani.

POSLEDNJE VESTI