Danijela Vranić se povlači iz javnosti zbog trudnoće

Kao što ste već čuli, takozvana “kraljica splavova” pevačica Danijela Vranić je u drugom stanju. Najnovija vest je da se pevačica povlači iz javnosti zbog saveta doktora da miruje.  Tako je pevačica u četvrtak priredila poslednji nastup na Blejvoču, nakon koga će otići na zasluženi odmor. Evo šta kaže neimnenovani izvor lista Press:

“Danijela je po savetu svog lekara odlučila da za njenu trudnoću nije baš najbolje da nastupa do ranih jutarnjih sati, posebno na mestima na kojima su velike gužve, isparenja od alkohola i dim. Gosti koji su u četvrtak bili na splavu rekli su da je Danijela bila posebno dirnuta zbog toga što poslednji put nastupa pred dužu pauzu. Oni su bili oduševljeni i činjenicom da je pevala puna četiri sata bez prestanka, sa neverovatnim emocijama i energijom.”

danijela-vranic

Tata Danijelinog deteta je vozač Željka Mitrovića, Vlada Macura sa kojim je pre pola godine počela da živi u svom stanu kad Beogradske arene. Danijela je, ako je verovati medijima, pre njega bila u vezi sa Vladimirom Božovićem, Matijom Ćorkovićem i Acom Lukasom.

izvor: Press

Povezane vesti

Back to Top