in

Dara Bubamara: Fudbaleri daju najveći bakšiš


Dara Bubamara gostovala je u emisiji Premijera, gde je otkrila govorila o kolegama, ljubavi ali i knjizi koju piše. Razgovor je naravno počeo komentarom na njen izgled, na koji je ponosna.

„Nosim šorc, minić, skinula sam deset kilograma. Muškarci na prvom mestu dođu na nastup zbog mog glasa, ali vole da vide to moje ludilo“, rekla je folkerka, pa otkrila detalje biografije koju piše.

„Ludilo i moj talenat koji su prepoznali traje od obdaništa. Promenila bih imena ljudi koji su mi učinili loše, ali bi se svi prepoznali. Uradiću knjigu, nisam još krenula, ali me već zovu izdavači“, izjavila je pevačica.

View this post on Instagram

✨✨✨. Foto @dorotejatipsin @zoransekicki @modesaloonsibyivana

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Dara je naglasila da joj je trenutno najbliža osoba na estradi Jelena Karleuša.

„Moja najbolja drugarica sada je Jelena Karleuša. Prva mi je poslala poruku da je ovo moje vreme, da sam sve ovo zaslužila. Pevačice koje su uspešne nisu ljubomorne“, kaže Dara.

Bubamara se osvrnula i na medijske natpise da je u vezi sa sportistima koji dolaze na njene nastupe. Ona objašnjava da na nastupu ne primećuje likove.

„Iskreno, na moje nastupe dolazi sportisti, političari, glumci i vole moju muziku. Ja njih ne vidim, tek mi kasnije kažu ko je bio, a onda naprave priču da sam bila sa nekim. Fudbaleri su darežljivi, daju najveći bakšiš,“ otkrila je Dara.