Prati nas

Vesti

Dara Bubamara se naljutila na Severinu

Prema saznanjima jednog dnevnog lista, Dara Bubamara se smrtno naljutila na svoju dugogodišnju drugaricu i koleginicu Severinu Kojić, jer joj je radila iza leđa i nije joj pružila podršku onda kada joj je bila najpotrebnija

Naime, Dara se uvredila kada je saznala da Kebina snajka nikada nije nameravala da podrži njen prvi veliki solistički koncert, iako joj je to obećala. Takođe, Dara je tek nedavno saznala da je Seve koristila svaku priliku da je ogovora iza leđa.

’’Severina i Dara su dugo godina bile veoma dobre drugarice. Istina je da se nisu često viđale, ali su se stalno dopisivale. U teškim trenucima su jedna drugoj uvek bile podrška’’, rekao je izvor za Alo, pa dodao:

’’Kada je Dara zakazala koncert u Areni, Severina joj je obećala da će doći i da će svoj 47. rođendan proslaviti na koncertu. Takođe, Seve je tada rekla da će na svom Instagram profilu reklamirati njen koncert. Međutim, Severina je u oba slučaja slagala svoju prijateljicu, a Dara je saznala tek nedavno’’.

Pevačica je skoro preko zajedničkog prijatelja saznala da ju je Severina samo zavlačila.

’’Dari je prijatelj otkrio da Seve nikada nije imala nameru da dođe na njen koncert, a još manje je htela da je reklamira. Severina se tada poverila prijateljima da ju je sramota da promoviše folkerku i da to nikada nije imala u planu da radi’’, rekao je izvor.

Dara je zbog svega odlučila da stavi tačku na ovo prijateljstvo, zbog čega ju je blokirala na svim drustvenim mrežama i zaklela se da joj nikada neće oprostiti.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Pringles

    25. 06. 2019. at 15:32

    KO BI NORMALAN REKLAMIRAO ESTRADNI MULJ ZVAN RADOJKA

  2. Pitalica

    25. 06. 2019. at 23:41

    Dara je nedavno saznala da Seve nije reklamirala najavu za njen koncert kao i da nije bila na koncertu? Dakle godinu i dva mjeseca nakon koncerta… E moja Radojka…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top