Search
Close this search box.

Dara na nastupu poručila: JK, Šašiću, Vendi popu*ite mi!

Pevačica napravila haos i prozvala neprijatelje (foto: beogradnocu)

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Pevačica napravila haos i prozvala neprijatelje (foto: beogradnocu)Sve aktuelnija Dara Bubamara, ponovo je napravila haos i to na svom nastupu u Na vodi kafana, gde je pred mnogobrojnom publikom prozvala svoje protivnike Jelenu Karleušu, Vesnu Vukelić – Vendi, Jelenu Maćić i Željka Šašića.
Naime, Dara je proslavila novu sezonu otvaranja kafane Na vodi kafana, a tokom nastupa zapevala je svoj hit Karera, a u sredini pesme poručila, „Karleuša, Šašić, Vendi i Maćić možete da mi popu*ite“, što je izazvalo smeh kod njenih fanova. Zabavila, ali i nasmejala fanove (foto: beogradnocu)Da li je Dara ovako nešto rekla kako bi se uklopilo u radnju pesme, ili joj je jednostavno proradio adrenalin, nije nam poznato, ali novosadska zvezda je kasnije te večeri u društvu svojih prijatelja, karikirala pevanje Jelene Karleuše, kada je di-džej pustio pevačicinu pesmu Beznadežan slučaj.
Kafana ispunjena do poslednjeg mesta (foto: beogradnocu)
Kafana ispunjena do poslednjeg mesta (foto: beogradnocu)
Dara je zapčela nastup nešto pre ponoći, kada je kafana već bila popunjena, a u njenom nastupu uživali su voditelj Vladimir Stanojević, kao i pevačice Sexy Sandra i Ivana Elektra.

POSLEDNJE VESTI