Prati nas

Hot!

Dara oduševila kao Manson, a Suzana Mančić pobedila u 9. epizode TLZP-a

Sinoćna epizoda humanitarnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato otpočela je nastupom Bogoljuba Mitića Đoše koji je imitirao Draganu Mirković, a tokom ovog urnebesnog nastupa komičaru se na sceni pridružila i sama pevačica.

Publiku i žiri je potom ponovo bez teksta ostavila Ivana Peters kao evrovizijska pobednica Loreen, Nikola Rokvić Ana Grubin u kombinaciji Miroslava Ilića Beogradskog sindikata, Daniel Kajmakoski u ulozi kralja folk muzike Šabana Šaulića, Neša Bridžis imitacijom S.A.R.S.-a, Halid Bešlić kome se na sceni pridružio Bora Đorđević kog je imao zadatak da imitira ove nedelje, kao i Katarina Ostojić Kaya koja je za izvedbu pesme džez legende Nine Simone dobila pohvale da je imala najbolji nastup tokom takmičenja.

Svi su se složili da je Dara Bubamara ponovo briljirala iako je dobila najteži zadatak, a to je da na sceni donese adrenalinom nabijenu energiju šokantnog rokera Marilyna Mansona (čije prezime većuna prisutnih nije umela da izgovori, pa je tako postajao Mejson), a seriju teških zadataka će nastaviti i u sledećoj epizodi u kojoj će imitirati Mariju Šerifović.

Pobednica 9. epizode je Suzana Mančić koja je sve oduševila mladalačkim izgledom i đuskanjem na pragu sedme decenije života, ali je ujedno i dovela na ivicu suza (od smeha, naravno) nesnalaženjem u tekstu koji je trebalo da izgovori tokom izvođenja pesme What are you wainting for? Gwen Stefani.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Vojin Radisavljevic

    22. 10. 2019. at 23:41

    Nisam gledao ovu epizodu ali znam da su neki nastupi bili dobri neki bezveze

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top