in

Darko Lazić i Ana Sević ponovo zaratili: Evo šta je pevač uradio

Pevač Darko Lazić navodno je ponovo razbesneo svoju bivšu suprugu Anu Sević.

Prema pisanju domaćih medija, Ana je poslala ćerku u Brestač da provede vreme sa ocem, a on je navodno ostavio i otišao u kafanu.

„Posle četiri meseca, Darko se setio Lorene. Pozvao je Anu i pitalo da li može njihovu ćerku da dovede u Brestač. Ana mu je to dozvolila.“ priča izvor.

„Lorena je sa Darkom provela svega sat vremena i tada joj je saopštio da joj je deda preminuo. Počela je da plače i nije mogla da se smiri. Pevač je rekao da će da ide u kafanu, da bi pevao na jednom veselju,“ nastavlja izvor.

„Lorena je ostala sama sa bakom Brankom. Uveče je tražila da se čuje sa majkom i tada je Ana saznala da Darko nije sa ćerkom. Odmah ga je pozvala ali on se nije javljao,“ priča izvor Informera.

Kako navodi pomenuti medij, Lazić se navodno dva dana nije vraćao kući, pa je Ana sama otišla po ćerku i vratila je u Beograd.

Podsetimo, Sević je prošle godine tužila bivšeg supruga, jer nije plaćao alimentaciju.

„Ana je još prošle godine tužila Darka, ali je zavladala korona, pa su se tek nedavno našli na sudu. Međutim, pošto je pevačica u poodmakloj trudnoći, smatra da je imala previše razumevanja za bivšeg, te da je sada dosta. Da je on zaista u finansijskim problemima, Ana bi i dalje ćutala, ali je videla da on i te kako živi raskalašnim životom,“ ispričao je izvor za Srbija danas i nastavio:

„Ona ne traži ništa za sebe, ali kao otac mora da ispunjava svoje dužnosti. Održano je prvo ročište, a iznos koji pevač duguje do danas narastao je do neverovatnih 1.000.000 dinara. Darko je ispričao sudiji kako zbog saobraćajne nezgode nije godinu dana nastupao, te da i dalje vraća dugove nastale u tom periodu. Takođe se žalio na trenutnu materijalnu situaciju i na to što su mu zbog koronavirusa otkazani nastupi. Sa druge strane Anini advokati su više puta naglasili da on nije plaćao ni pre nesreće alimentaciju, kada je pet dana u nedelji nastupao i zarađivao baš dosta novca.“