in

Darko Lazić otkrio da ga je Ana Sević varala

Darko Lazić rešio je da udari na bivšu suprugu Anu Sević, nekoliko dana nakon natpisa da je dužan alimentaciju.

Folk pevač tvrdi da ga je bivša suprug varala tokom braka, ali i da je u jednom momentu on lično pozvao čoveka sa kojim je navodno bila.

Znao sam da me vara i ćutao da vidim dokle će to da ide. A samo je trebala da mi kaže: „Ja sam se zaljubila“. Hiljadu puta sam je pitao, poricala je. Svi su znali, pa i ja, ona se pravila luda,“rekao je Darko.

„Ceo grad me je ismevao. Na kraju sam pozvao njega i pitao da li je sa mojom ženom. „Ne, druže, taman posla“, govorio mi je.“ objasnio je Lazić.

„Nemoj biti bezobrazan, reci mi. Nemoj da pravi majmuna od mene i tebe. Ako ste zajedno, zajedno ste“, ubeđivao sam ga, ali je sve poricao,“ rekao je Lazić za Hit Informer.

Sević nije želela da komentariše ove tvrdnje Lazića. Ipak, pre nekoliko dana pojavila se informacija da je tužila bivšeg supruga zbog neplaćene alimentacije.

Pevač, navodno, od razvoda nijednom nije ispunio svoje obaveze, pa je dug sad već narastao na 900.000 dinara.

“Ana je presavila tabak i podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdržavanja njihove zajedničke ćerkice,” priča izvor blizak folk pevačici i nastavlja:

“Budući da njih dvoje nisu u braku više od dve godine, taj iznos je narastao na 900.000 dinara, Ana je rešila da novac potraži pravnim putem.”