in

Darko Lazić u problemu: Zlobnici planiraju slučajan susret Marine i Barbare!

Od kada mediji prenose da se Barbara Bobak uselila u kuću Darka Lazića u Brestaču, mnogi očekuju da se desi okršaj između nje i Darkove bivše verenice Marine Gagić.

„Barbara nije stalno kod Darka, ali je prenela neke svoje stvari kako bi mogla i tu da boravi s vremena na vreme,“ otkrivaju dalji rođaci Darka Lazića za Scandal! i dodaju:

„Mnogo je napeto od kada je ona tu. Po Brestaču se sve više priča da neki zlobnici imaju u planu da nameste tajni susret Marine i Barbare jer se očekuje haos, tačnije, idu na to da se njih dve javno pobiju, ma strašno šta se sve priča i nagađa po selu!“

„Marina je na svoj Instagram okačila poslovicu da bi i ona mogla da bude zla i da bi svašta mogla da uradi, ali je naglasila da neće! Njoj je sada samo dete bitno. I sigurno da je tako, ali opet…“

„Ako stvarno nameste da se njih dve sretnu, može da bude napeto. Ipak tu emocije igraju glavnu ulogu i Marina je povređena, ali mi verujemo da bi se ona suzdržala i da ne bi dozvolila sebi da se javno obračunava sa Barbarom.“ zaključuju rođaci.