Prati nas

Bizarno

Darko Lazić u strahu za život, telohranitelje plaća 3000 evra mesečno

Darko Lazić unajmio je privatno obezbeđenje koje mesečno plaća 3.000 evra, kako bi mu pomoglo na nastupima kojih u poslednje vreme ima sve više.

Folker je zbog saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru prošle godine zadobio teške povrede koje su ga zamalo koštale života, pa sada striktno da vodi računa o svemu što bi moglo da dovede do neželjenih posledica.

Kako prenosi Informer, ne bi li ga slučajno neko nenamerno povredio u gužvi, obezbeđenje ga sprovodi na svirkama i konstantno prati.

“Darko ne sme da se šali sa životom. Dovoljno je da ga neko slučajno cimne u gužvi i njegovo zdravstveno stanje može ozbiljno da se dovede u pitanje. On još uvek šeta pomoću štaka i ne može sam da funkcioniše. Angažovao je jednu privatnu firmu za obezbeđenje, pa ga četiri-pet momaka uvek prati na koncertima. Jedni mu čuvaju leđa, dok drugi šetaju ispred njega,” otkriva izvor.

Na ovaj potez Darko se odlučio nakon što je nedavno doživeo neprijatnost na jednom nastupu, kada ga je gost kluba slučajno gurnuo, pa je on umalo pao.

“Darko je tada odlučio da plati svoj mir. Neki su mislili da glumi zvezdu i ima svoju pratnju, ali istina leži u tome da dečko samo brine o sebi,” završava izvor.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top