David Guetta osramoćen pobegao sa scene!

Umesto da pusti uobičajenu kompilaciju, Guetta je fanovima otkrio svoju tajnu
Umesto da pusti uobičajenu kompilaciju, Guetta je fanovima otkrio svoju tajnu

Na skorašnjem nastupu u Parizu David Guetta je doživeo veliku neprijatnost nakon koje je pobegao sa scene!

Na ovom nastupu, David Guetta se pojavio i pritisnuo dugme play – ali na pogrešnoj traci. Umesto njegovog uobičajenog pop-house repertoara, njegovi fanovi su imali prilike da čuju CD za samopomoć u borbi sa chorophobiom – iracionalnim strahom od igranja, koji je prepisan slavnom DJ-u.

Guetta se odmah obratio fanovima na društvenoj mreži Twitter izvinivši im se što su na ovaj način saznali da se služi prethodno snimljenim kompilacijama i da ne pušta muziku uživo.

Molim vas, znajte da to nije zato što sam lenj ili netalentovan već zbog toga što patim od strašne fobije od koje se lečim kao što ste i imali prilike da čujete kada sam pritsnuo play dugme na pogrešnom snimku.

DJ je objasnio da je ova fobija nastala još u detinjstvu kada je doživeo traumu tokom nastupa na sceni nakon kog je ostao osramoćen i počeo da mokri u kevet.

Guetta je objasnio i da uglavnom ne gleda u gužvu ispred sebe na nastupima i da uglavnom ima običaj da zažmuri ili da pusti kosu preko očiju da ne bi video ljude ispred sebe kako igraju.

Ironija priče je činjenica da bi nastup na kome niko ne igra, meni verovatno bio jedan od omiljenih nastupa u životu.

Bizarno, zar ne?!

UPDATE: David je ovu priču nazvao lažnom i to zbog aktuelnog glasanja za njaboljeg DJa na svetu. Da li mislite da poznatom muzičaru  podmeću???

 

 

U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top