in

Popularna pevačica otvara usta: evo ko se krije iza nje!

Da li joj je naneta nepravda? (foto: Instagram)
Da li joj je naneta nepravda? (foto: Instagram)

Svi koji su čuli najnoviju saradnju dva najpoznatija DJ-a, Davida Guette Afrojacka, ostali su začuđeni zbog glasa Nicki Minaj u refrenu koji je do te mere modifikovan da je prosto neprepoznatljiv.

Kako je broj komentara na ovu temu bivao sve veći istina je isplivala na videlo. Iako su u nazivu pesme potpisana samo ova tri zvučna imena, Nicki peva samo strofe dok je glas koji čujemo u refrenu, zapravo, 25-godišnja kantautorka Bebe Rexha.

Ako vam njeno ime ne zvuči poznato onda ste i dobili odgovor na pitanje zbog čega ona nije potpisana kao 4. izvođač u pesmi iz jednog prostog razloga. Naziv bi bio prenatrpan. Tako je celu situaciju objasnila sama pevačica.

„Teško je čuti svoj glas na radiju i znati da na hiljade ljudi to sluša i misli da je u pitanju druga pevačica, a ne ja. Međutim, drago mi je što sam deo cele te priče i kul je to koliko je pesma postala popularna i mislim da će ljudi, kada se moje pesme zavrte, prepoznati taj glas i povezati ga sa onim koji su čuli u ovoj pesmi“, optimistična je devojka čiji je najveći hit zasad pesma Take me home u saradnji sa Cash Cashom, a zanimljiv je podatak da je ona sama koautor velikog hita Monster koji su otpevali u duetu Rihanna Eminem.