Davor: Ništa nisam dobio od pobede!


Prošlogodišnji pobednik PGS ogorčen na produkciju

 

Euforija oko Prvog glasa Srbije ni danas ne jenjava. Mnogi su prezadovoljni odlukom žirija i pobedom Mirne Radulović, a nije zanemariv ni broj onih koji smatraju da je trebalo da pobede Nevena ili Sara.

Velika polemika podigla se na društvenim mrežama oko nagrade i onog što će pobednica ovog takmičenja zapravo dobiti. Tako se na Twitteru oglasila i Jelena Karleuša, napisavši da se takmičara Prvog glasa Srbije prekosutra niko neće ni sećati.

Pobednik prve sezone ovog muzičkog takmičenja, Davor Jovanović, kaže da nije dobio ništa od obećane nagrade: ni novac ni album.

„Od Prvog glasa Srbije dobio sam samo afirmaciju. Nisam dobio nikakvu nagradu u vrednosti od 100.000 evra. Zapravo, ja još uvek čekam tu nagradu, a ni album nisam dobio kao što znate. Istekao mi je ugovor i jedva sam to dočekao. Sada ću sam da poguram svoju karijeru, svoju pesmu i sam ću odraditi marketing. Ne želim da se spuštam na taj nivo da se preko novina s nekim prepucavam, ali moram da vam priznam da sam čak i nazadovao u poslednjih godinu dana“, izjavio je Davor.

Redakcija Tracara.com