Dečko poznate glumice uhapšen zbog napada na nju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dečko glumice Hayden Panettiere, poznate po ulozi u seriji Nashville, uhapšen u četvrtak uveče zbog nasilja u porodici.

Dvadesetdevetogodišnji Brian Hickerson nasrnuo je fizički na glumicu nakon kratke svađe, zbog čega je policija intervenisala i odvela ga u pritvor. Sve ovo je američkim medijima potvrdio i portparol losanđeleske policije.

Hickerson je zbog fizičkog napada na glumicu iz Nashvillea završio u pritvoru, nakon čega je pušten uz plaćenu kauciju od 50 hiljada dolara.

Iako njihov odnos ne podržavaju Haydenini prijatelji i porodica, glumica i dalje ne želi da ostane od veze koja je započela u avgustu prošle godine.

„Brian od početka loše utiče na nju,“ kaže izvor koji dodaje kako glumičina okolina nije zadovoljna vezom s glumcem u usponu koji je u oktobru prošle godine takođe optužen za fizički napad na vlastitog oca.

29-godišnja glumica je u oktobru prošle godine prekinula desetogodišnju vezu s bivšim bokserom, 43-godišnjim Vladimirom Kličkom s kojim ima četvorogodišnju kći Kayu. Par koji je bio veren od 2013. godine ostao je u dobrim odnosima zbog dobrobiti svoje kćeri.

„U ovome trenutku, Hayden u dogovoru s Vladimirom uzgaja Kayu. Kaya je prvenstveno s ocem i njegovom porodicom u Evropi i na Floridi. Povremeno se porodično druže s Hayden,“ ispričao je tada izvor i dodao: „Hayden i Vladimir se odlično slažu i imaju prijateljski odnos. Jedno drugome igraju veliku ulogu u životu, a tako će i ostati. Hayden je trenutno u Los Angelesu i pokušava da vidi šta dalje.“

POSLEDNJE VESTI