Prati nas

Vesti

Demantovane afere Duška Tošića

Sofija Milošević i Zoran Tošić demantovali navodne afere

Duško Tošić i Jelena Karleuša su i dalje u žiži interesovanja javnosti zbog navodnih problema u braku. A nakon pevačicine afere sa Ognjenom Vranješem, mediji su počeli da šire priče i o brojnim aferama Duška Tošića. A ove priče su juče dobile i zvanični demant.

Naime, Duška su poslednjih meseci često povezivali sa menekenkom Sofijom Milošević, koja se juče oglasila na društvenim mrežama i stavila tačku na ove priče.

“Vidim u Srbiji, pojedini mediji nastavljaju sa terorom nad javnim ličnostima i izmišljanju naslovnih vesti. Kraj januara i početak februara treba popuniti vestima, pa makar i lažnim”, započela je Sofija, pa dodala: “Advokati će uraditi svoje, ali me brine patologija širenja laži. Jelena i ja smo u super odnosima. Podrška za moju drugarcu i jedva čekam da čujem novu pesmu”.

Njenu poruku je i sama Karleuša objavila na svom Instagram profilu.

Duška su, pored Sofije, povezivali i sa suprugom kolege Zorana Tošića. Tim povodom se oglasio i slavni fudbaler koji je za medije izjavio:

Sa Duškom sam u fenomenalnom odnosu i gluposti su da sam hteo da ga bijem. Što se tiče toga da mi je muvao suprugu, znao bih da je tako i nemam komentar na tu priču, niti ću takvoj priči davati na značaju”, rekao je Zoran, pa dodao:

Ako se Jovani moje kolege udvaraju, budite sigurni da ću biti u to upućen i da me to apsolutno ne brine. Svako radi kako misli da treba. Ni sa kim od kolega nikada nisam imao problem, a Duška smatram dobrim dečkom i želim mu sve najbolje. Tuče i skandale vas molim da ne povezujte sa mnom, ja nisam taj tip čoveka”.

Kako je još Zoran istakao, on vodi drugačiji način života i da ga skandali ne zanimaju.

“Nikada nisam voleo skandale i uplitanja u sukobe s kolegama. Bavim se sportom, ne aferama! Gledam svoj život, svoju porodicu, karijeru i ne zanima me šta se dešava u tim estradnim vodama, kojima, ponavljam, ne pripada”, rekao je Bambi za Svet.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Кристин

  24. 01. 2019. at 14:54

  Смеће!

 2. Molly

  24. 01. 2019. at 16:51

  Tračaro, prenosiš demant Sofije, a ne prenosiš da je procurio video iz provoda Duška i Sofije. Al’ dobro, vjerovatno nisi vidjela, pošto se nalaziš u d divinom anusu. ?

 3. Eleonora

  24. 01. 2019. at 18:15

  e, stvarno strasno. Kineski mediji prenose da se nadaju da ce Sofija osloboditi Duska iz “kandzi pakla”. Jel oni to Jelenu nazivaju “kandzama pakla”?!?

 4. Zoran

  24. 01. 2019. at 21:00

  Varao on nju, vise nego ona njega. Ona iz besa njega sa Vranjesom, ali nije ocekivala da ce ga zavoleti tiliko. Dusko je u braku da mu ova oajdara ne bi uzela milione. Uvalio se, a ona se obezbedila. Mada, posle njega ce brO da pukne jer je matora, pohabana, a ne noze da zaradi. Samo da potrosi. Tek ce sad da je vara!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top