Prati nas

Devojka napala Radu staklenom flašom jer je ‘omađijala’ Harisa

Vesti

Devojka napala Radu staklenom flašom jer je ‘omađijala’ Harisa

”Rado, nesrećnice, ološu, fukso, veštice, omađijala si Harisa”, vikala je devojka.

Rada Manojlović imala je veliku neprijatnost na svom nastupu u Bosni, nakon što ju je ljuta obožavateljka Harisa Berkovića napala.

Incident se desio nekoliko minuta pre nego što je pevačica trebalo da izađe na binu.

”Rada je pre nastupa sedela sa svojim menadžerom i klavijaturistom u jednom izolovanom separeu. Neka devojka, koja ima oko 20 godina, došla je do ograde kojom je bio zaštićen Radin sto. Počela je da viče: ‘Rado, nesrećnice, ološu, fukso, veštice, omađijala si Harisa. Bog će ti naplatiti za sve što si mu uradila. Maltretiraš ga’. Bukvalno je urlala. Rada se izbezumila’’, rekao je izvor koji je bio u local kada se sve izdešvalo.

Devojka je toliko bila agresivana da je u jednom momentu dohvatila staklenu flašu kojom je htela da udari pevačicu.

‘’Rada se trudila da ignoriše njene uvrede i da ne odgovara na njene prozivke. Znate kakva je ona, uvek nasmejana i pozitivna. Međutim, momci za njenim stolom su hteli da je zaštite i zamolili su devojku da se obuzda. Kada su joj rekli da se smiri i pomeri, ona se još više iznervirala. Uhvatila je flašu piva koja se nalazila na njenom barskom stolu i htela je da gađa Radu. Obezbeđenje je doletelo, isprečilo se između nje i pevačice. Flaša je okrznula jednog od tih momaka. Nastala je opšta makljaža, jer su tu ludaču branili ljudi koji nisu bili sa njom za stolom. Izbacili su ih iz kluba, a Radu su sproveli do bine’’, rekao je izvor za Informer.

Priču je potvrdila i sama Rada koje je rekla: ‘‘Na moju veliku žalost, i takve stvari se dešavaju, ali veoma retko. Mnogo je više onih lepih trenutaka koje doživim na nastupima. Ne znam da li je devojka bila pijana ili posesivno zaljubljena u Harisa, pa nije mogla da se kontroliše. Srećom pa se sve završilo samo na njenom vikanju. Momci iz obezbeđenja su uspeli da je savladaju i oduzmu joj flašu kojom je makljala i htela da me povredi’’.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top